Наслов INSPIRED Поднаслов how to create tech products customers love
Сигнатура II 30929 Инвентарен број 48454
ISBN 978-1-119-387-503 Категорија
Издание 2nd edition Јазик Англиски
Издавач Wiley Место на издавање Hoboken
Автори Martin Cagan;
Година на издавање 2018 Датум на набавка 01.06.2018
Тема УДЦ
Циркулација 0 Број на страни 349
Тип на набавка Редовна Количина 1
Содржина