Наслов Financing Entrepreneurship and innovation in emerging markets Поднаслов
Сигнатура II 30985 Инвентарен број 48510
ISBN 978-0-128-040-256 Категорија
Издание Јазик Англиски
Издавач Academic press Место на издавање London
Автори Soumitra Dutta;Lourdes Casanova;Peter Klaus Cornelius;
Година на издавање 2018 Датум на набавка 04.06.2018
Тема УДЦ
Циркулација 0 Број на страни 300
Тип на набавка Редовна Количина 1
Содржина