Наслов Mergers and acquisitions Поднаслов from A to Z
Сигнатура II 31059 Инвентарен број 48597
ISBN 978-0-8144-3902-9 Категорија
Издание 4 edition Јазик Англиски
Издавач Amacom Место на издавање New York
Автори Andrew J. Sherman;
Година на издавање 2018 Датум на набавка 07.06.2018
Тема УДЦ
Циркулација 0 Број на страни 364
Тип на набавка Редовна Количина 1
Содржина