Наслов Microeconomics Поднаслов
Сигнатура II 31060 Инвентарен број 48598
ISBN 978-1-292-213-316 Категорија
Издание 9th edition Јазик Англиски
Издавач Pearson Место на издавање Harlow
Автори Robert S. Pindyck;Daniel L. Rubinfeld;
Година на издавање 2018 Датум на набавка 07.06.2018
Тема УДЦ
Циркулација 0 Број на страни 781
Тип на набавка Редовна Количина 1
Содржина